MSD Tech Support Forums

Go Back   MSD Tech Support Forums > MSD Ignition Forums > Trouble-Shooting

Trouble-Shooting Diagnose your ignition

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-21-2004, 09:24 PM
slammerag slammerag is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Default

i have a 92 gmc with 350. i have the msd 6a and the msd coil. ive had the setup for about 8 months and recently under heavy acceleration it just bogs down and misses. ive checked my fuel system and seem to have good flow out of my injectors. what could the problem be?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2004, 08:36 AM
msdtechsupport1
Guest
 
Posts: n/a
Default

That sounds like it could be something in the secondary ignition. This includes the coil, wires, cap and rotor. Check the cap and rotor for any defects or cracks. Make sure that the spark plug wires do not have too much resistance. Check all of your connections, especially the ones at the battery. A bad or corroded crimp can cause some problems with the MSD, especially under a heavy load.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
89 Gt Missing W/ Msd System bolinger89gt Trouble-Shooting 12 08-20-2005 11:20 PM
Still Missing quicknova Trouble-Shooting 11 01-13-2005 08:49 AM
6al Starts Fine Missing Badly After Warmup jfarrier Trouble-Shooting 1 04-26-2004 03:13 PM
Car Stumbling / Missing tmcgove Trouble-Shooting 7 12-31-2003 10:54 AM
Erractic Acceleration & Missing With Msd 6a Stephen Trouble-Shooting 5 12-05-2003 08:40 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
2011 MSD Performance