MSD Tech Support Forums

Go Back   MSD Tech Support Forums > MSD Ignition Forums > Installation Questions

Installation Questions Wiring and Tech Information

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-03-2012, 06:11 PM
radamx2 radamx2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default 2 step question

If I use a 2 step module and a 6al box can I use a 3000 rpm module as a valet switch. or is there a limit as to how long the switch can be activated . heat or over load ?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2012, 08:08 AM
msdtech1955's Avatar
msdtech1955 msdtech1955 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,041
Default

no problem doing that ...you could also use our dail -a -chip ..
8677....

http://www.msdignition.com/product.a...925&terms=8677
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2012, 03:39 PM
radamx2 radamx2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default

good ideal I forgot about those things .I have 2 in my chip box
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
2011 MSD Performance