MSD Tech Support Forums

Go Back   MSD Tech Support Forums > MSD General Discussion Forums > Suggestions and Feedback

Suggestions and Feedback Use this forum to post feedback and suggestions

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-10-2008, 04:43 AM
walkinshaw walkinshaw is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default pro billet distributor 8589

Do i have to run a msd 6al,7al etc with this distributor ?I had a 6al but it crapped itself .
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2008, 10:40 AM
msd_admin's Avatar
msd_admin msd_admin is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 231
Default

How many wires come out of the distributor? if its only 2, then you will have to ran an MSD Ignition control. If its 3 wires, then that should be a ready-to-run unit with no msd box needed.
__________________
MSD Tech Support
915-855-7123
Reply With Quote
  #3  
Old 05-17-2008, 03:49 AM
walkinshaw walkinshaw is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default pro billet

Yes only 2 wires.Would you guys fix my 6al if i sent it to you from New Zealand?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
2011 MSD Performance