MSD Tech Support Forums

Go Back   MSD Tech Support Forums > MSD Ignition Forums > Trouble-Shooting

Trouble-Shooting Diagnose your ignition

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-31-2012, 10:46 AM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

I took it for a drive. The car doesn't idle as well without the msd, but it never did the cutout that it was doing before. I will try another drive tomorrow.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-01-2012, 07:27 PM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

I took it for another drive today. On the interstate this time, and it did not cutout at all.

I guess that means the coil is ok.

So I plan to wire the msd back in.

Out of all the wires, I assume the 12 volt igniton hot would be the most likely to cause this?

I intend to recheck all of the wires, but want to focus on the most likely.

Thanks,
Mike
Reply With Quote
  #13  
Old 04-02-2012, 07:30 AM
msdtech1955's Avatar
msdtech1955 msdtech1955 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,041
Default

p/m a daytime phone number
Reply With Quote
  #14  
Old 04-02-2012, 09:45 AM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

I am in meetings most of the day, but am free from 12:00 to 1:00 cst time.

My cell is 708-699-7979.

Thanks,
Mike
Reply With Quote
  #15  
Old 04-03-2012, 03:16 PM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

Anything else guys?
Reply With Quote
  #16  
Old 04-08-2012, 08:24 PM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

I wired the box back in this weekend. I went over the wires again, but the issue is back, I don't know what to check next.
Reply With Quote
  #17  
Old 04-10-2012, 08:44 AM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

I did drill a hole in a cap and adjust rotor phasing for my 6al last year, would my phasing change with the digital 6 plus? Rather than a long ground wire to battery, should I run a short wire to the heads?
Reply With Quote
  #18  
Old 04-14-2012, 01:06 PM
garrity455 garrity455 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 41
Default

Last night I used the ignition hot signal wire to signal a relay to run a wire from the battery through the relay for the signal wire. I will let you guys know if it solved it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
2011 MSD Performance