MSD Tech Support Forums

Go Back   MSD Tech Support Forums > MSD Ignition Forums > Installation Questions

Installation Questions Wiring and Tech Information

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-07-2012, 12:56 AM
Jakee Jakee is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Default Tacho

Hey I have a PN8360 distributer and a PN8207 Blaster SS coil and the aftermarket tacho wont work right, what Tach Adapter would i have to use ??
Reply With Quote
  #2  
Old 08-07-2012, 07:28 AM
msdtech1955's Avatar
msdtech1955 msdtech1955 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,041
Default

what kind of tach is it ? and what is it doing?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-07-2012, 03:31 PM
Jakee Jakee is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Default

Its a Autogage tach and it just goes straight to 10RPM when the car is running and its real low idle about to stall the tach might go back to about 8RPM but after you give it a rev it stays on 10RPM witch is max.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-08-2012, 06:47 AM
msdtech1955's Avatar
msdtech1955 msdtech1955 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,041
Default

is it wired to the grey wire of the negative side of the coil?
Reply With Quote
  #5  
Old 08-08-2012, 03:28 PM
Jakee Jakee is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Default

Not to sure if the wire is grey but the green wire out of the tach is going to the negative side of the coil.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-09-2012, 07:03 AM
msdtech1955's Avatar
msdtech1955 msdtech1955 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,041
Default

sounds like you have an older style ready to run module.

we can install the newer module with the newest update for the tach.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-09-2012, 03:29 PM
Jakee Jakee is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Default

So i cant use an adapter? Or can i use another tach that will work?
Reply With Quote
  #8  
Old 08-15-2012, 03:19 PM
Jakee Jakee is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Default

So can i use an adapter???
Reply With Quote
  #9  
Old 08-16-2012, 07:07 AM
msdtech1955's Avatar
msdtech1955 msdtech1955 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,041
Default

an 8920.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
2011 MSD Performance