PDA

View Full Version : 7531/Fiber Optic cable


Drace1968
12-02-2008, 03:47 AM
I have a 7531 box that I am about to use. I have the fiber optic cam sync hooked up. Is there a setting in the program that needs to be activated or does this work as soon as you plug in the fiber optic cable? I have looked in the editor features in the help section, but cannot find a definate answer. Thanks for the help!

msdtech21
12-03-2008, 09:38 AM
Once you fire the engine it should right off of the bat. There aren't any settings to turn it on/off. If its not working it will run the highest amount of retard. Lets say you retard cyl. 2- .5* and cyl 5-1* the box will retard all cylinders 1* until the cam sync is fixed.

Drace1968
12-07-2008, 05:30 PM
Gotcha. Thanks

msdtech21
12-09-2008, 11:24 AM
No problem.